Hur vet jag att jag väljer rätt bilförsäkring?

Grundskyddet bilförsäkringar ger, skiljer sig inte markant åt mellan olika försäkringsbolag. Det innebär inte att villkoren ser exakt likadana ut hos alla bolag. För många andra försäkringsprodukter så är skillnaderna större och det är då än viktigare att välja rätt försäkringsbolag för sin försäkring. Tilläggsförsäkringar för bilförsäkringen kan dock skilja stort bolag till bolag. Eftersom olika försäkringsbolags bilförsäkringar ser relativt lika ut i sitt grundutförande så är priset en mycket viktig faktor när du väljer bilförsäkring.

Att jämföra pris och villkor för bilförsäkringar från olika försäkringsbolag är alltid en bra startpunkt när du ska teckna en ny försäkring. Jämförelsen ger dig en överblick och också en känsla för vilka bolag som gärna vill ha dig som kund. Försäkringsbolagens olika skadestatik och riskantaganden förklarar till stor del skillnaden i premier. Vissa försäkringsbolag väljer att rikta in sig mot en speciell målgrupp och försöker locka denna grupp med att erbjuda en attraktivt prissatt bilförsäkring.

Fråga dig vilken omfattning du behöver på din bilförsäkring. Ställ premierna för trafik-, halv- och helförsäkring mot marknadsvärdet på din bil. Fundera också på vad din ekonomi klarar av om du skulle råka ut för en olycka. Jämför bilförsäkringar online för att se vilka bolag som erbjuder dig konkurrenskraftiga premier. Välj ut de två till tre lägsta premierna och gå igenom villkor och självrisker. En högre självrisk sänker premien, men det blir dyrare för dig när olyckan är framme. Undersök om försäkringarnas omfång skiljer sig åt. Betalar du hela årspremien på en gång blir det oftast billigare än om du delar upp betalningen. Teckna försäkringen online, många försäkringsbolag ger en onlinerabatt.

Jämför bilförsäkring nu och se hur mycket du kan spara
Technorati
Delicious
Digg
Yahoo
Facebook
Google
Dela med dig:
Fördelar med Bilförsäkringen.se
  • Personlig premiejämförelse på under 30 sekunder
  • Ledande försäkringsbolag samlade i en jämförelse
  • Sveriges första site specialiserad på bilförsäkringar
Hur fungerar tjänsten?
Tipsa om Bilförsäkringen.se!
 Delicious
Digg
Facebook
Google
Yahoo
Technorati
ANNONSER: